Ja, ik wil

Net als vorig jaar geeft het Oostendse Stadsbestuur de mogelijkheid aan Oostendse koppels om hun huwelijksgeloften te hernieuwen. Dit jaar vindt de ceremonie plaats op zondag 17 juni om 11.00 uur op het Wapenplein.

Schepen van huwelijken en ceremonieën, Martine Lesaffre (Open VLD), reageert opgetogen: “na het grote succes van vorig jaar, waarbij meer dan 60 koppels deelnamen, verheugt het mij een tweede editie te kunnen aankondigen”.

Het Wapenplein wordt opnieuw het feestelijke decor voor de ceremonie. De plechtigheid zal doorgaan op zondag 17 juni 2018 om 11u. De kiosk wordt voor deze gelegenheid feestelijk versierd en we zorgen opnieuw voor muzikale begeleiding van het evenement. Na de ceremonie zullen de koppels de mogelijkheid hebben om hun huwelijksfoto te ‘hernieuwen’.

“Nieuw dit jaar is dat de koppels bij inschrijving een originele foto van hun huwelijksdag kunnen meesturen. Met deze foto’s doen we dan iets leuks de dag van het evenement”, gaat schepen Lesaffre verder.

Nadien kan men opnieuw terecht bij de horecazaken op het Wapenplein. Zij bieden een aangepast menu en/of aperitief met hapje.

Koppels die interesse hebben kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via de website https://www.oostende.be/jaikwil of telefonisch 059/25 81 75.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging. Per post ontvang je dan de praktische info en een nummer die je toegewezen krijgt om het aanmelden de dag zelf vlot te laten verlopen. Daarnaast ontvangt ieder koppel ook 10 papieren uitnodigingen om te bezorgen aan familieleden of vrienden die zij graag willen uitnodigen voor de plechtigheid.

Kortom, zondag 17 juni 2018 wordt een ideaal moment om jullie liefde nog eens te bezegelen!

Say Something